Stel je eventjes voor dat je morgenvroeg wakker wordt en alles is zoals je wenst. Hoe ziet jouw ideale dag er dan uit? Wáár wordt je wakker (en naast wie)? Wat doe je vervolgens? Waar ga je naar toe? En dan…?! Hoe ziet dat eruit?

Ik nodig je uit om zonder beperkingen hier eens over na te denken, te mijmeren, te fantaseren en te visualiseren. Alles is mogelijk! Daag jezelf uit om je dromen, verlangens en wensen te beschrijven, te benoemen wat je écht zou willen…

En...? In hoeverre klopt dit met het leven dat je nu leidt?
Heb je werk waar je voldoening uit haalt en waar je jouw talenten goed kunt inzetten?
Heb je een leven zonder stress en schuldgevoel waarbij je jouw ambities kunt combineren met je privéleven en/of gezin?
Heb je regie over je leven en maakt je je eigen keuzes waardoor je niet over je eigen grenzen gaat?
Doe je waar je écht blij van wordt en wat écht bij je past…?

Een belangrijk onderdeel van je leven is je werk. Je werk speelt een te grote rol om er ontevreden, of zelfs ongelukkig, over te zijn. En tóch is dat precies wat veel professionals overkomt…Je bent dus écht niet de enige!

Vaak is er iets ingrijpends voor nodig om de stappen te ondernemen om je situatie te veranderen; soms is dit een pijnlijke gebeurtenis zoals een burn-out, verlies van je baan, scheiding of andere levensomstandigheden.
Maar het kan ook zijn dat jouw dromen, verlangens en wensen zo sterk zijn dat jij hierin nu actie wil ondernemen, voordat het “te laat” is. De tijd gaat sneller dan we denken en deze krijgen we nooit meer terug! Gun jezelf het beste!.
 

Misschien herken je onderstaande punten;

Je staat onder druk; je voelt je gestrest en piekert veel; dit heeft z’n weerslag op je privéleven en op je lichaam. Misschien loop je het risico op een burn-out of ben je wellicht al opgebrand?

Je baalt eigenlijk van je werk, je krijgt er geen voldoening meer van of je werkt onder je niveau. Maar weet je niet goed wat je dan wél zou kunnen doen en waar je talenten & kwaliteiten liggen?

Je verlangd naar iets anders, maar mist het zelfvertrouwen om stappen te zetten waardoor je gaat doen wat écht bij je past en je blij maakt.

Je gaat gebukt onder angsten, twijfels en onzekerheden en het gevoel geen regie meer te hebben over je eigen leven en werk.

Het kan ook anders!


Stel je voor dat je werk doet waar je voldoening uit haalt en waar je jouw talenten goed kunt inzetten.

Dat je minder stress ervaart en zonder schuldgevoel jouw ambities kunt combineren met je privéleven en gezin.

Dat je jezelf meer toestaat en hierdoor meer rust en ontspanning ervaart.
Dat je niet meer over je eigen grenzen gaat en de regie terugneemt door de juiste & bewuste keuzes te maken!

 

Er zit zoveel meer in je leven;
dit kun je er zelf uithalen!

Wat past bij jou? Wie ben je écht? Waar wordt je blij van? Op deze vragen ga je antwoord krijgen door dit traject te volgen. Maar aan antwoorden alleen heb je niks; je zult ook in actie moeten komen. Hier zit echter vaak de crux…

Want...;wat houdt je tegen om te doen wat écht bij je past? Zijn het angsten, belemmerende overtuigingen, een gebrek aan zelfvertrouwen of allemaal?! Hier ga ik je ook in begeleiden en coachen zodat jij in actie gaat komen! Ik help jou om je eigen, unieke pad te ontdekken, in werk en privéleven. Je gaat eindelijk leven volgens jouw eigen natuur : )

“Ontdek je eigen pad©” is een recept om voldoening en geluk uit je leven te halen! Je gaat DOEN wat écht bij je past en waar je blij van word! Het recept is eigenlijk heel simpel; Aandacht + Inzicht + Actie = Resultaat.
 

Wat levert jouw dit traject op;


Je hebt ontdekt wie jij nu eigenlijk écht bent en waar je blij van wordt. Dit is belangrijk als je goed in je vel wilt zitten!
Je weet waar je talenten & kwaliteiten liggen en waar je voor staat zodat je hier de keuzes op kunt baseren die bij jou passen waardoor jij weer voldoening en zingeving ervaart.

Je hebt antwoorden & inzichten verkregen zodat je weet welke richting je op wilt gaan en je weer helderheid hebt over hetgeen je wilt in het leven en/of werk;

Je hebt het juiste zelfvertrouwen, de moed & het lef ontwikkeld om te gaan doen wat werkt voor jou! Hierdoor groeit je zelfbeeld, ga je beter in je vel zitten en hier profiteren de belangrijke mensen in jouw omgeving ook van!


Daarnaast krijg je ook vele positieve “bijwerkingen”;

Je leert trouw te blijven aan je eigen natuur, waardoor je juist energie krijgt van de dingen die je doet, in plaats van dat het je energie kost;
Je weet dat je ook tijd voor jezelf kunt nemen (zonder schuldgevoel ;) én er ook voor anderen kunt zijn! Hierdoor zit je veel beter in je vel en ben je een gelukkiger mens!

Je krijgt meer energie om alle ballen in de lucht te houden;
Je weet hoe je kunt prioriteren in alle mogelijkheden die je hebt, zodat jij ook weer eens tijd over hebt voor jezelf;
Je ervaart meer balans tussen je werk, privéleven en je eigen behoeften, zodat jij meer ontspannen & happy bent met jouw leven;
 

Ontdek je eigen pad© zorgt ervoor dat je de regie neemt over hoe jouw toekomst eruit gaat zien.
Je neemt concrete stappen naar meer plezier, voldoening en succes in je werk & leven.
Dit is niet zomaar een traject, maar een transformatie;
Van stress & opgebrand naar... rust & balans!
Van piekeren & onzekerheid naar... focus & richting!
Van niet durven...naar... toch DOEN!


Ervaring leert dat het ongeveer 3 maanden duurt om een blijvende verandering in gang te zetten;
hier is het traject dan ook op gebaseerd; Ontdek je eigen pad© omvat 7 Stappen die je in 12 weken volgt;

Wat krijg je als je je aanmeldt:

 • Je krijgt toegang tot de online omgeving My GBC (1 jaar toegang); je ontvangt een persoonlijk account en bouwt hiermee jouw persoonlijk “dossier” op waarbij je jouw proces kunt volgen en je alles overzichtelijk bij elkaar hebt.
 • Green Balance Wijzer© 0-meting aan het begin van het traject; zo krijg je een goed inzicht waar je nu staat en waar je de focus kunt leggen voor verbetering.
 • Intakesessie (Via telefoon/Zoom/) na aanmelding in te plannen; we bespreken jouw persoonlijke doelen én HOE je deze kunt bereiken.
 • Je volgt de juiste stappen in de juiste volgorde; om de week wordt er een Stap voor jou vrijgegeven; hierdoor heb je voldoende tijd om aan je eigen proces te werken. Elke stap is een module met praktische theorie, huiswerkopdrachten en fijne wandelopdrachten, prachtig vormgegeven met video en audio.
 • Daarnaast krijg je Tussenstappen: deze verdiepingsopdrachten sluiten aan op jouw persoonlijke doelen en het resultaat dat je wilt bereiken.
 • Green Balance Wijzer©1-meting aan het einde van het traject; zo krijg je een goed inzicht in hetgeen je gegroeid bent.
 • Als afsluiting van het traject ontvang je jouw unieke Persoonlijke Focuskaart©. Deze helpt jou verder op je pad zodat je precies weet welke acties en vervolgstappen er nodig zijn in je werk en leven.
 • Contactmomenten via mail/app/telefonisch om jouw voortgang te bewaken.

Dit is nog niet alles! Bij je aanmelding krijg je ook nog deze extra’s waardoor je sneller & betere resultaten krijgt;

 • 5 groepsbijeenkomsten (najaar 2021) waarbij we de diepte ingaan én naar buiten gaan om de theorie in de praktijk te brengen. Incl. thee, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch, sap, water etc. en materiaal dat je nodig hebt op deze inspirerende dagen.
 • Workshop “Niet durven…En het toch DOEN”! Aparte workshop waar je een uitnodiging voor ontvangt. Je wordt letterlijk uitgedaagd om de hobbels op je pad te overwinnen, zodat jouw doelen worden bereikt.
 • Je houdt 1 jaar lang toegang tot de online omgeving vanaf het moment van inschrijven (t.w.v. 299,-) Dus vakanties of misschien een periode van ziek zijn is geen probleem.

Het traject “Ontdek je eigen pad”© duurt 12 weken. Start: vanaf het moment van inschrijven krijg je toegang tot de online omgeving; je kan gelijk aan de slag! De groepsbijeenkomsten vinden plaats in het najaar van 2021 (def. data volgt). Door het volgen van dit traject krijgt jouw Persoonlijke Focuskaart© vorm die je richting & houvast geeft na afloop van het traject. Dit is zo waardevol dat een enthousiaste deelneemster eens zei: "iedereen zou een Persoonlijke Focuskaart© moeten hebben!"

Voor deze investering in jezelf betaal je slechts; 3 termijnen van 675,-(incl.BTW)! Je mag ook ineens betalen; dan kun je voor 1990,- (incl.BTW) meedoen aan dit waardevolle en unieke traject. Werkgevers hebben mogelijkheden om tegemoet te komen in de kosten voor coaching; ga in gesprek met jouw leidinggevende en/of HR manager. Via de Belastingdienst zijn er ook opties voor tegemoetkoming in de kosten. Kijk hierbij op de site van de Belastingdienst. Let op: maximaal 8 deelnemers; plaatsen zijn beperkt!

Ervaringen van anderen die zich door mij persoonlijk hebben laten begeleiden;

 • Mevr. J. S., 63 jaar, cliënte Individueel traject
  “Anja neemt je mee zodat jij je eigen pad kunt of leert gaan. Zij weet heel goed waar je worsteling ligt en weet je vanaf dat punt heel goed op weg te helpen. Middels tussenstappen en opdrachten werk je aan jezelf. Ook tijdens de wandelingen zijn de opdrachten zo leerzaam en zo betekenisvol. Het opent je ogen voor je valkuilen maar opent ook je ogen weer voor de dingen die je al goed doet. Ik kijk terug op een traject waar ik met veel aandacht omringd ben, maar het toch zelf heb gedaan. Anja is de professional, de coach in ware zin van het woord. iemand die goed aanvoelt waar je aan werken moet en je niet te ingewikkeld op zoektocht laat gaan. Ze gaat op haar rustige manier jou succeservaringen geven. Laat je ook steeds verwoorden waarom je bepaalde keuzes maakt. Alles btekenisvol maken." AHA Erlebnisse" creëren, dus daarom doe ik de dingen die ik doe!! Kortom: dit traject was echt een cadeau!"  
  Mevr. J. S., 63 jaar, cliënte Individueel traject
 • Mevr. B.S, 36 jaar
  Goede persoonlijke begeleiding, ruimte voor eigen inbreng, eerlijke feedback en heldere reflecties. Het is erg prettig om tijdens het wandelen te praten. Je leert intussen diverse zaken, waaronder het belang van rustmomenten nemen in de dagelijkse drukte, het herkennen dat de natuur gewoon ‘is’, en de kernzaak, jezelf begrijpen en compassie hebben.”
  Mevr. B.S, 36 jaar
 • Mevr. Yoka P. 40 jaar
  Anja heeft mij ontzettend geholpen om mijn weg weer terug te vinden en een dappere keuze te maken die me nu al die mooie dingen brengt. Wordt nu op mijn werk ook weer continue uitgedaagd om nieuwe sprongen te wagen en daar groeit mijn zelfvertrouwen ook weer van. Dus Anja: dank je wel voor alles!”
  Mevr. Yoka P. 40 jaar
 • Monique Richelle, 34 jaar
  Anja is een professionele en lieve vrouw, die weet wat ze doet. Kijkt goed naar wat de klant wil en nodig heeft. Is heel creatief waardoor ze de aanpak die ze had willen doen zo kan aanpassen naar de situatie die zich op dat moment voordoet. Luistert goed naar je en aan de hand hiervan komt ze met een passend antwoord/opdracht. Ze laat de acties die ze uitzet vaak ook van het moment afhangen. Wat heb je op dat moment nodig. Ze levert maatwerk!"
  Monique Richelle, 34 jaar
 • Linda Roijen-Olischlager, 36 jaar
  "Bij Anja voel je je snel op je gemak. De wandelsessies zijn in een ongedwongen sfeer. Hierdoor worden moeilijke onderwerpen gemakkelijker bespreekbaar. Daarnaast leert Anja je met heel andere ogen te kijken, en te voelen. Ze geeft je een aantal praktische handvatten om anders met lastige situaties om te kunnen gaan. Dit alles in de prachtige natuur en het landschap waarin we hier mogen vertoeven".
  Linda Roijen-Olischlager, 36 jaar
  Cliënte individueel traject

Vragen die je misschien hebt;

Ik ben niet zo technisch; kan ik toch meedoen?

Ja natuurlijk; je hebt totaal geen technische kennis nodig. Het enige dat je nodig hebt is een computer waarbij je de documenten kunt bekijken (en evt. printen) die ik je toestuur. Daarnaast stuur ik je video's en audio; hetgeen je ook zou kunnen bekijken/beluisteren op je smartphone. Als jij iets anders nodig hebt, laat me dit dan weten en dan vinden we een manier om het op een andere wijze aan te leveren; komt goed!

Is het een loopbaantraject?

Nee, Ontdek je eigen pad© is geen specifiek loopbaantraject; het is véél meer dan dat. Je gaat er achter komen wat belangrijk voor jou is in leven & werk. Waar je energie van krijgt en wat jouw talenten zijn. Het kan zeker zo zijn dat je tijdens het doorlopen van dit traject erachter komt dat je eigenlijk iets anders wil met je werkzame leven. Dan kun je de focus leggen op een switch in je carrière. Verdiepende opdrachten en modulen helpen je verder op dit helder te krijgen.

Doen wat écht bij je past en je blij maakt

Dit heeft dus niet alleen met werk te maken. Je hebt verschillende rollen in je leven, maar je blijft dezelfde persoon. Als je door het traject ontdekt dat je energie krijgt van tuinieren, maar je tuin is net een schoolplein, dan ga je hier misschien een andere keuze in maken. Of dat het je veel energie kost om de hele dag te zitten en je een kantoorbaan blijkbaar niet zo goed bij je past… Daarnaast zul je ook het bijpassende gedrag moeten vertonen om trouw te zijn aan wie je bent; hierbij wordt je ook gecoacht en begeleid. Niet alleen door mij, maar ook door gelijkgestemden die worstelen met dezelfde dilemma’s.

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is het meest geschikt voor vrouwelijke professionals en ondernemende vrouwen met een gezonde dosis zelfreflectie en positieve instelling. Je wilt je inzetten om de opdrachten te maken en je bent gemotiveerd om een zo optimaal resultaat te bereiken. Daarnaast dien je jezelf uit te dagen om uit je comfort-zone te stappen en in actie te komen. Je vind jezelf het waard om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, je werk & je leven.

Ik heb niet zoveel tijd; loop ik dan niet achter?

Dit programma mag je natuurlijk helemaal in je eigen tempo doen; je kunt vandaag al beginnen of later; jij bepaalt wanneer. Je krijgt sowieso 1 jaar toegang tot alle inhoud van het traject. Het is echter wel zo dat je in een bepaalde flow zit en enthousiast raakt over wat het effect is in jouw leven; je wilt alleen maar meer! Natuurlijk ben ik er om je gemotiveerd te houden en als stok achter de deur.

PersoOnline begeleiding: wat houdt dit in?

Ik wil jou graag persoonlijk begeleiden, ondertussen wil ik zoveel mogelijk mensen helpen...probleempje dus, want ik heb net als jij 24 uur in 1 dag...Hierdoor is mijn creatieve brein aan het werk gegaan; groepsbijeenkomsten waarbij ik in kleine groepen volle aandacht voor jou heb en jij ook thuis in je eigen omgeving aan de slag kunt...Dat is precies wat dit traject is; een combinatie van Persoonlijke begeleiding en Online begeleiding. Weet je wat mij zo enthousiast maakt; mijn inzet en jouw inzet = jouw resultaat! Daarnaast is de financiële investering voor jou veel lager omdat fysieke 1-op-1 coaching nou eenmaal veel duurder is...een win-win situatie dus!

Het lijkt me geweldig, maar ik heb hier op dit moment geen tijd, geld of energie voor…

Uiteraard begrijp ik dat dit een hele investering voor je is, in alle opzichten. Vraag jezelf eerlijk af wat het je kost als je doorgaat zoals het nu gaat? We hebben vaak wel veel geld over voor luxe (materiele) zaken in ons leven, maar investeren niet in de kwaliteit van dit leven. Als je het mij vraagt is investeren in jezelf (en hierdoor ook in anderen) altijd de moeite waard!

Kan ik ook tussentijds opzeggen?

Het is een traject met een start en eindpunt en een betalingsverplichting. Er is geen tussentijdse opzegging mogelijk. Maar omdat ik geloof in de kracht van dit traject en omdat ik weet dat het werkt, wil ik jou garantie geven. Indien je binnen 2 weken na aanmelding tot de conclusie komt dat het toch niet bij je past, krijg je jouw financiële investering terug *.

Kan in een vergoeding krijgen voor dit traject?

Het komt regelmatig voor dat de werkgever wil bijdragen aan een traject voor loopbaan en/of persoonlijke ontwikkeling. Het is de moeite waard dit uit te zoeken. Daarnaast is het ook mogelijk om coaching en loopbaanbegeleiding (vanaf 250 euro) van de belasting af te trekken. Zie hiervoor de site van de Belastingdienst. Voor ondernemers is het mogelijk om de kosten af te trekken als Bedrijfskosten.

Kan ik ook nog overstappen naar het 1-op1 Traject?

Tuurlijk! Indien je tot de conclusie komt dat je liever 1-op-1 gecoacht wordt, om welke reden dan ook, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

*Zie voor specificaties mijn algemene voorwaarden.
Last but nog least: mijn programma’s en trajecten zijn helaas niet voor iedereen geschikt…..
Ik ben pas tevreden als jij je resultaat behaald hebt. Geen nood; misschien weet je op dit moment nog niet wat je eigenlijk wilt bereiken….Wat je wel weet, is dat je deze situatie, waarin je je nu verkeert, niet meer wilt… Wat je dan wel wil, is misschien nog niet helder, maar geloof me; tot dat inzicht kom je middels mijn methode gauw genoeg!
Daar heb je echter wel bepaalde eigenschappen voor nodig; de belangrijkste is motivatie. Als jij gemotiveerd bent om je situatie te verbeteren dan gaat het je lukken! Ben je echter ook gemotiveerd om in jezelf te investeren (zowel in tijd, energie en geld) om jezelf een beter leven te gunnen?!
Kun je hier “ja” op antwoorden, dan kan en wil ik je graag helpen!