Fotoshoot LZV

https://www.paypro.nl/product/Ontdek_je_eigen_pad_in_1_dag/65006 Ontdek je eigen pad in 1 dag!

VIP-dag 

(workshop & training)

Je bent al een tijdje niet helemaal tevreden; het stroomt niet lekker en je bent niet happy met hoe het nu gaat. Eigenlijk wil je iets anders, stiekem je hart volgen. Je voelt dat er meer in je zit, maar dat het er nu niet uitkomt. Misschien weet je niet goed wat je precies wilt, en daarnaast weet je niet HOE?!

Je wilt de volgende stap zetten, maar durft niet goed en weet niet welke stap de eerste kan zijn.

Laten we eerlijk zijn; het is best wel eng om je hart te volgen en te gaan doen wat je eigenlijk wilt doen. Dan komen namelijk allerlei kritische stemmetjes in je hoofd je lastig vallen en dan heb ik het nog niet over de belemmerende overtuigingen en oordelen. Je denkt dan al snel “laat maar….”

Doodzonde natuurlijk! Dat weet je zelf ook wel, maar in je “veilige situatie” blijven is dan vaak het makkelijkst, maar dit gaat uiteindelijk ten koste van jezelf.

Wat gaan we doen;

  • Je krijgt tools om inzichten & antwoorden te krijgen in wat je écht wilt en hoe je dit kunt bereiken. Wat het ook is; het mag “klein” zijn of iets “groots”!
  • Je leert wat bij je past, maar ook wat tegen je ware natuur in gaat zodat je niet de verkeerde keuzes maakt.
  • Je ervaart en ontdekt wat de kracht van je gedachten is en wat angsten en belemmerende overtuigingen met je kunnen doen.
  • Hoe je zelfvertrouwen kunt ontwikkelen en dit kunt inzetten om stappen te gaan zetten.
  • Je ervaart de kracht van de natuur en hoe dit jou kan helpen om meer energie, rust, ontspanning te ervaren zodat je dit kunt gebruiken om beter in contact met jezelf te komen.

Kortom: Na deze dag weet jij concreet welke eerste stap(pen) jij kunt zetten om je doel te bereiken. Dit doel kan voor iedereen anders zijn, jij werkt aan jouw droom, jouw verlangens en jouw doel. Natuurlijk krijg je ook de tools om in actie te komen om daadwerkelijk te DOEN!

Meld je aan voor deze life-changing VIP-dag; voor de prijs van een paar (wandel)schoenen kan je je leven veranderen!

Profiteer van dit no-brainer aanbod; sommige kansen krijg je maar 1x ;)!

Deze investering in jezelf is slechts 147,- (incl.BTW)

Ja, ik wil ook mijn eigen pad ontdekken!

 

De datum voor de eerstvolgende workshop is: 

zaterdag 21 november 2020

van 10:00-17:00

Deze workshop vindt plaats op locatie in de omgeving van Slenaken/Epen in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland (nadere info volgt na aanmelding); we wisselen het buiten- en binnen zijn af; er staat een lekkere lunch voor ons klaar en natuurlijk is er de hele dag koffie/thee, sap en water beschikbaar.

De workshop gaat ook gewoon door bij slecht weer (lees; regen); denk echter wel aan gepast schoeisel omdat de wegen modderig kunnen zijn 😉

Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de richtlijnen rondom Covid-19*

Als bonus krijg je van mij na afloop van de workshop;

  • Een glossy tijdschrift met interviews en verhalen van andere vrouwen die je gaan inspireren om ook in actie te komen!
  • Het e-book “Het Geheim van rust in je hoofd”. Tips, inspiratie & motivatie om meer rust, ontspanning en balans in je leven te ervaren.
  • Een verrassing op de dag zelf..houd ik dus nog even spannend voor je…:)

Ja, ik wil ook mijn eigen pad ontdekken!