Stel je eventjes voor dat je morgenvroeg wakker wordt en alles is zoals je wenst. Hoe ziet jouw ideale dag er dan uit? Wáár wordt je wakker (en naast wie)? Wat doe je vervolgens? Waar ga je naar toe? En dan…?! Hoe ziet dat eruit?

Ik nodig je uit om zonder beperkingen hier eens over na te denken, te mijmeren, te fantaseren en te visualiseren. Alles is mogelijk! Daag jezelf uit om je dromen, verlangens en wensen te beschrijven, te benoemen wat je écht zou willen…

En...? In hoeverre klopt dit met het leven dat je nu leidt?
Heb je werk waar je voldoening uit haalt en waar je jouw talenten goed kunt inzetten?
Heb je een leven zonder stress en schuldgevoel waarbij je jouw ambities kunt combineren met je privéleven en/of gezin?
Heb je regie over je leven en maakt je je eigen keuzes waardoor je niet over je eigen grenzen gaat?
Doe je waar je écht blij van wordt en wat écht bij je past…?

Een belangrijk onderdeel van je leven is je werk. Je werk speelt een te grote rol om er ontevreden, of zelfs ongelukkig, over te zijn. En tóch is dat precies wat veel professionals overkomt…Je bent dus écht niet de enige!

Vaak is er iets ingrijpends voor nodig om de stappen te ondernemen om je situatie te veranderen; soms is dit een pijnlijke gebeurtenis zoals een burn-out, verlies van je baan, scheiding of andere levensomstandigheden.
Maar het kan ook zijn dat jouw dromen, verlangens en wensen zo sterk zijn dat jij hierin nu actie wil ondernemen, voordat het “te laat” is. De tijd gaat sneller dan we denken en deze krijgen we nooit meer terug! Gun jezelf het beste!.
 
Je wilt fijn & zinvol werk doen en dit combineren met jouw privéleven én een leuk sociaal leven. Daarnaast wil je graag ook tijd voor jezelf, eventjes me-time inplannen, maar helaas schiet dat er vaak bij in…Je bent gedreven om succesvol & gelukkig te zijn. Maar… soms lukt het niet…en daarbij; hoe realistisch is het om (altijd) Superwoman te zijn…;)
Bij anderen lijkt het zo makkelijk te gaan, maar bij jou stroomt het niet zo lekker…
Je vraagt jezelf wel eens af; is dit het nou? Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit…je raakt opgebrand of bent misschien al burn-out…?!
Been there, done that...
Ik ben net als jij die positief ingestelde, ondernemende en ambitieuze vrouw die de lat voor zichzelf heel hoog legde, altijd voor anderen zorgde en perfectie nastreefde; met alle gevolgen van dien…
Nog steeds ben ik positief & ambitieus, maar met zaken die mij in de weg zaten, heb ik geleerd anders om te gaan. Heb mezelf beter leren kennen. Hierdoor ben ik andere & betere keuzes gaan maken die niet alleen goed zijn voor mij, maar ook waardevol voor de mensen om mij heen! Vaak is er iets ingrijpends voor nodig om de stappen te ondernemen om je situatie te veranderen; soms is dit een pijnlijke gebeurtenis zoals een burn-out, verlies van je baan, scheiding of andere levensomstandigheden.
Maar het kan ook zijn dat jouw dromen, verlangens en wensen zo sterk zijn dat jij hierin nu actie wil ondernemen, voordat het “te laat” is. De tijd gaat sneller dan we denken en deze krijgen we nooit meer terug! Gun jezelf het beste!.

Misschien herken je een aantal onderstaande punten;

Je bent moe van alle ballen in de lucht houden, zowel op je werk als in je privéleven? Misschien loop je het risico op een burn-out of ben je wellicht al opgebrand?

Je baalt eigenlijk van je werk, maar weet je niet goed wat je dan zou kunnen doen en waar je talenten en kwaliteiten liggen?
Je bent continue gestrest door de omstandigheden waarin je verkeert en verlangt naar rust in je hoofd & ontspanning in je lijf. Niet alleen maar voor anderen zorgen maar ook tijd voor jezelf nemen… maar waar haal je de tijd vandaan?!

Je zou het graag anders willen maar mist het zelfvertrouwen om stappen te zetten waardoor je gaat doen wat écht bij je past en je blij maakt.

Je gebukt gaat onder angsten, twijfels en onzekerheden en overvalt je het gevoel geen regie meer te hebben over je eigen leven.

Het kan ook anders!


Stel je voor dat je werk doet waar je voldoening uit haalt en waar je jouw talenten goed kunt inzetten.

Dat je minder stress ervaart en zonder schuldgevoel jouw ambities kunt combineren met je privéleven en gezin.

Dat je jezelf meer toestaat en hierdoor meer rust en ontspanning ervaart.
Dat je niet meer over je eigen grenzen gaat en de regie terugneemt door de juiste & bewuste keuzes te maken!
Als je doet wat écht bij je past en je blij maakt, gaat alles veel beter stromen. We hebben verschillende rollen in het leven en alles heeft invloed op elkaar. Door zelfvertrouwen, de moed & het lef te ontwikkelen om de juiste keuzes te maken en de regie terug te nemen in je leven en/of werk, ben je beter in balans. Hierdoor groeit je zelfbeeld, ga je beter in je vel zitten en dit is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de mensen om je heen!

Door het traject “Ontdek je eigen pad”
ga je letterlijk jouw eigen pad ontdekken!

Wat past bij jou? Wie ben je écht? Waar wordt je blij van? Op deze vragen ga je antwoord krijgen. Maar aan antwoorden alleen heb je niks; je zult ook in actie moeten komen. Hier zit echter vaak de crux…

Want wat houdt je tegen om te doen wat écht bij je past? Zijn het angsten, belemmerende overtuigingen, een gebrek aan zelfvertrouwen of allemaal?! Hier ga ik je ook in begeleiden en coachen zodat jij in actie gaat komen.

Mijn formule = Aandacht + Inzicht + Actie = Resultaat.

En weet je wat het mooiste is....? Je hoeft het niet alleen te doen! In dit persoonlijke begeleidingstraject loop ik met je mee op jouw pad. Ik ben er voor je en geef je een liefdevolle schop onder je kont als dit nodig is. Ik help jou om je eigen, unieke pad te ontdekken, in werk en privéleven. Je gaat eindelijk leven volgens jouw eigen natuur : )!

Dit leidt tot de juiste balans in je werk, privéleven en jouw eigen behoeften.

Wat levert jouw dit traject op;

Je hebt ontdekt wie jij nu eigenlijk écht bent en waar je blij van wordt.
Je weet waar je talenten & kwaliteiten liggen en waar je voor staat zodat je hier de keuzes op kunt baseren die bij jou passen waardoor jij weer voldoening en zingeving ervaart.
Je hebt antwoorden & inzichten verkregen zodat je weet welke richting je op wilt gaan en je weer helderheid hebt over hetgeen je wilt in het leven en/of werk;
Je hebt het juiste zelfvertrouwen, de moed & het lef ontwikkeld om te gaan doen wat werkt voor jou! Hierdoor groeit je zelfbeeld, ga je beter in je vel zitten en hier profiteren de mensen in jouw omgeving ook van!
Je leert trouw te blijven aan je eigen natuur, waardoor je juist energie krijgt van de dingen die je doet, in plaats van dat het je energie kost;
Je weet dat je ook tijd voor jezelf kunt nemen (zonder schuldgevoel ;) én er ook voor anderen kunt zijn! Hierdoor zit je veel beter in je vel en ben je een gelukkiger mens!

Je krijgt meer energie om alle ballen in de lucht te houden;
Je weet hoe je kunt prioriteren in alle mogelijkheden die je hebt, zodat jij ook weer eens tijd over hebt voor jezelf;
Je ervaart meer balans tussen je werk, privéleven en je eigen behoeften, zodat jij meer ontspannen & happy bent met jouw leven;

Dit is niet zomaar een traject, maar een transformatie van;

stress & opgebrand naar... rust & balans!
piekeren & onzekerheid naar... focus & richting!
niet durven...naar... toch DOEN!
 

Bij de start van het traject is het essentieel jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen;

 • Bij aanmelding worden eerst jouw wensen, behoeften en hulpvraag in kaart gebracht. Dit gebeurt door middel van een vragenlijst, 1-op1 intakesessie en de Green Balance Wijzer ©. Hierdoor krijgen we goed inzicht in je persoonlijke situatie en deze input vormt de basis voor het Plan van Aanpak.
 • Daarbij krijg je toegang tot de online omgeving My GBC; je ontvangt een persoonlijk account en bouwt hiermee jouw persoonlijk “dossier” op waarbij je jouw proces kunt volgen en je alles overzichtelijk bij elkaar hebt.
 • Modulen met opdrachten die gedoseerd worden vrijgegeven zodat je Stap voor stap jouw proces doorloopt;
 • Huiswerk- en verdiepingsopdrachten; zgn. Tussenstappen van het traject. Deze opdrachten sluiten aan op jouw persoonlijke Plan van Aanpak; maatwerk dus!
 • 6 Wandelcoachsessies op een lokatie in het Limburgse Heuvelland.
 • Mijn persoonlijke 1-op-1 begeleiding en coaching; terugkoppeling van jouw gemaakte opdrachten en het bespreken van de voortgang van het traject.
 • Jouw unieke Persoonlijke Focuskaart© die je wordt uitgereikt aan het einde van het traject;
 • Follow-up periode, waarbij ik je blijf volgen zodat je ook in actie komt!

Bij je aanmelding krijg je ook nog 3 bonussen waardoor je sneller & betere resultaten krijgt;

 • Programma “Niet durven en het toch Doen”;
  verdiepingsprogramma om meer zelfvertrouwen, moed en lef te ontwikkelen (t.w.v. 795,-)
 • Je houdt een jaar lang toegang tot de online omgeving vanaf het moment van inschrijven (t.w.v. 299,-). Dus vakanties of misschien een periode van ziek zijn is geen probleem.
 • Workshop en groepswandeling  “Word een Angstverlater©” op locatie (datum en locatie volgt tzt) (t.w.v 147,-)

Tijdens dit traject “Ontdek je eigen pad” ontvang je sowieso mijn persoonlijke begeleiding en support. Nadat het traject doorlopen is volgt er een follow-up periode (na overleg/behoefte); deze is bedoeld om jouw inzichten en acties in de praktijk te brengen voor een blijvend resultaat! Door het volgen van dit traject krijgt jouw Persoonlijke Focuskaart © vorm die je richting & houvast geeft na afloop van het traject. Dit is zo waardevol dat een enthousiaste cliënte eens zei: "iedereen zou een Persoonlijke Focuskaart © moeten hebben!"


Ervaringen van anderen die zich door mij persoonlijk hebben laten begeleiden;

 • Rianne Smeets, eigenaar Smeets & Jij
  "Ik heb met/bij Anja een traject doorlopen. Samen aan de wandel en ondertussen hard aan het werk. Het heeft mij zoveel gebracht, ik heb vooral veel onzekerheid achter me gelaten. Ik ben blij dat Anja op mijn pad is gekomen!"
  Rianne Smeets, eigenaar Smeets & Jij
 • Mevr. J. S., 63 jaar, cliënte Individueel traject
  “Anja neemt je mee zodat jij je eigen pad kunt of leert gaan. Zij weet heel goed waar je worsteling ligt en weet je vanaf dat punt heel goed op weg te helpen. Middels tussenstappen en opdrachten werk je aan jezelf. Ook tijdens de wandelingen zijn de opdrachten zo leerzaam en zo betekenisvol. Het opent je ogen voor je valkuilen maar opent ook je ogen weer voor de dingen die je al goed doet. Ik kijk terug op een traject waar ik met veel aandacht omringd ben, maar het toch zelf heb gedaan. Anja is de professional, de coach in ware zin van het woord. iemand die goed aanvoelt waar je aan werken moet en je niet te ingewikkeld op zoektocht laat gaan. Ze gaat op haar rustige manier jou succeservaringen geven. Laat je ook steeds verwoorden waarom je bepaalde keuzes maakt. Alles btekenisvol maken." AHA Erlebnisse" creëren, dus daarom doe ik de dingen die ik doe!! Kortom: dit traject was echt een cadeau!"  
  Mevr. J. S., 63 jaar, cliënte Individueel traject
 • Mevr. B.S, 36 jaar
  Goede persoonlijke begeleiding, ruimte voor eigen inbreng, eerlijke feedback en heldere reflecties. Het is erg prettig om tijdens het wandelen te praten. Je leert intussen diverse zaken, waaronder het belang van rustmomenten nemen in de dagelijkse drukte, het herkennen dat de natuur gewoon ‘is’, en de kernzaak, jezelf begrijpen en compassie hebben.”
  Mevr. B.S, 36 jaar
 • Wendy Steijns, 50 jaar
  Als startende ondernemer zocht ik iemand die beleidsmatig met me mee dacht. Die goed keek naar mij als persoon en mijn nieuwe rol als ondernemer/directrice. Mijn hoofd zat soms propvol… Wat heeft prioriteit, wat kan wachten, waar heb ik ondersteuning in nodig? Anja hielp mij om in deze eerste fase stapsgewijs te kijken, waar sta ik nu, waar wil ik naar toe en wat heb ik daarvoor nodig. Ze zet me aan het werk en geeft me het gevoel dat we samen ergens naar toe werken. Ik heb het gevoel dat ik alles tegen Anja kan zeggen; ze denkt met me mee, ze láát me zelf nadenken en houdt me een spiegel voor. Ze accepteert me zoals ik ben; Ik kan verdrietig zijn, geïrriteerd, boos, mag kritiek hebben en kan met haar lachen; een aanbeveling! Kortom; een fijn mens! En dat is voor mij net zo belangrijk als een fijne coach zijn! Misschien nog wel belangrijker….
  Wendy Steijns, 50 jaar
 • Linda Roijen, 36 jaar.
  Bij Anja voel je je snel op je gemak. De wandelsessies zijn in een ongedwongen sfeer. Hierdoor worden moeilijke onderwerpen gemakkelijker bespreekbaar. Daarnaast leert Anja je met heel andere ogen te kijken, en te voelen. Ze geeft je een aantal praktische handvatten om anders met lastige situaties om te kunnen gaan. Dit alles in de prachtige natuur en het landschap waarin we hier mogen vertoeven
  Linda Roijen, 36 jaar.
 • Mevr. Yoka P. 40 jaar
  Anja heeft mij ontzettend geholpen om mijn weg weer terug te vinden en een dappere keuze te maken die me nu al die mooie dingen brengt. Wordt nu op mijn werk ook weer continue uitgedaagd om nieuwe sprongen te wagen en daar groeit mijn zelfvertrouwen ook weer van. Dus Anja: dank je wel voor alles!”
  Mevr. Yoka P. 40 jaar
 • Monique Richelle, 34 jaar
  Anja is een professionele en lieve vrouw, die weet wat ze doet. Kijkt goed naar wat de klant wil en nodig heeft. Is heel creatief waardoor ze de aanpak die ze had willen doen zo kan aanpassen naar de situatie die zich op dat moment voordoet. Luistert goed naar je en aan de hand hiervan komt ze met een passend antwoord/opdracht. Ze laat de acties die ze uitzet vaak ook van het moment afhangen. Wat heb je op dat moment nodig. Ze levert maatwerk!"
  Monique Richelle, 34 jaar
 • Linda Roijen-Olischlager, 36 jaar
  "Bij Anja voel je je snel op je gemak. De wandelsessies zijn in een ongedwongen sfeer. Hierdoor worden moeilijke onderwerpen gemakkelijker bespreekbaar. Daarnaast leert Anja je met heel andere ogen te kijken, en te voelen. Ze geeft je een aantal praktische handvatten om anders met lastige situaties om te kunnen gaan. Dit alles in de prachtige natuur en het landschap waarin we hier mogen vertoeven".
  Linda Roijen-Olischlager, 36 jaar
  Cliënte individueel traject

Vragen die je misschien hebt;

Ik ben niet zo technisch; kan ik toch meedoen?

Ja natuurlijk; je hebt totaal geen technische kennis nodig. Het enige dat je nodig hebt is een computer waarbij je de documenten kunt bekijken (en evt. printen) die ik je toestuur. Daarnaast stuur ik je video's en audio; hetgeen je ook zou kunnen bekijken/beluisteren op je smartphone. Als jij iets anders nodig hebt, laat me dit dan weten en dan vinden we een manier om het op een andere wijze aan te leveren; komt goed!

Is het een loopbaantraject?

Nee, Ontdek je eigen pad© is geen specifiek loopbaantraject; het is véél meer dan dat. Je gaat er achter komen wat belangrijk voor jou is in leven & werk. Waar je energie van krijgt en wat jouw talenten zijn. Het kan zeker zo zijn dat je tijdens het doorlopen van dit traject erachter komt dat je eigenlijk iets anders wil met je werkzame leven. Dan kun je de focus leggen op een switch in je carrière. Verdiepende opdrachten en modulen helpen je verder op dit helder te krijgen.

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is het meest geschikt voor vrouwelijke professionals en ondernemende vrouwen met een gezonde dosis zelfreflectie en positieve instelling. Je wilt je inzetten om de opdrachten te maken en je bent gemotiveerd om een zo optimaal resultaat te bereiken. Daarnaast dien je jezelf uit te dagen om uit je comfort-zone te stappen en in actie te komen. Je vind jezelf het waard om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, je werk & je leven.

Doen wat écht bij je past en je blij maakt

heeft dus niet alleen met werk te maken. Je hebt verschillende rollen in je leven, maar je blijft dezelfde persoon. Als je door het traject ontdekt dat je energie krijgt van tuinieren, maar je tuin is net een schoolplein, dan ga je hier misschien een andere keuze in maken. Of dat het je veel energie kost om de hele dag te zitten en je een kantoorbaan blijkbaar niet zo goed bij je past… Daarnaast zul je ook het bijpassende gedrag moeten vertonen om trouw te zijn aan wie je bent; hierbij wordt je ook gecoacht en begeleid. Niet alleen door mij, maar ook door gelijkgestemden die worstelen met dezelfde dilemma’s.

Ik heb niet zoveel tijd; ik wil snel resultaat!

Dit traject is er op gebaseerd dat je ong. 3 maanden nodig hebt om een verandering in te zetten. Hier zijn de trajecten op gebaseerd. Dit houdt in dat er ong. elke 2 weken een sessie plaatsvindt. Dit geeft je ruimte om inzichten te verwerken en opdrachten te maken. Het is echter wel zo dat je in een bepaalde flow zit en enthousiast raakt over wat het effect is in jouw leven; je wilt alleen maar meer! Natuurlijk ben ik er om je gemotiveerd te houden en als stok achter de deur.

Het lijkt me geweldig, maar ik heb hier op dit moment geen tijd, geld of energie voor…

Uiteraard begrijp ik dat dit een hele investering voor je is, in alle opzichten. Vraag jezelf eerlijk af wat het je kost als je doorgaat zoals het nu gaat? We hebben vaak wel veel geld over voor luxe (materiele) zaken in ons leven, maar investeren niet in de kwaliteit van dit leven. Als je het mij vraagt is investeren in jezelf (en hierdoor ook in anderen) altijd de moeite waard!

Kan ik ook tussentijds opzeggen?

Het is een traject met een start en eindpunt en een betalingsverplichting. Er is geen tussentijdse opzegging mogelijk. Daarom vind ik het erg belangrijk dat er een klik is en dat ik ervan overtuigd ben dat ik je kan helpen. Als jij ook overtuigd bent van de mooie resultaten die je wilt behalen, is er geen reden om tussentijds op te zeggen ;).

Ik woon niet in Zuid-Limburg, maar wil heel graag persoonlijk en 1-op-1 begeleid en gecoacht worden.

Natuurlijk kan dit! Ten eerste heb je dan een goed excuus om naar het mooie Heuvelland te komen. Deze omgeving draagt bij aan de bijzondere investering die je in jezelf doet. Eventueel zou je een 1-op-1 sessie, workshop of bijeenkomst kunnen combineren met een overnachting. Ik weet hele mooie en fijne adresjes voor je, waar je heerlijk kunt verblijven! Daarnaast kan 1-op-1 begeleiding ook op afstand zonder fysiek bij elkaar te zijn; denk aan telefonisch, mail, app en/of Skype/Zoom contact. Vraag een persoonlijke kennismaking aan en we bespreken de mogelijkheden.

*Zie voor specificaties mijn algemene voorwaarden.
Last but nog least: mijn programma’s en trajecten zijn helaas niet voor iedereen geschikt…..
Ik ben pas tevreden als jij je resultaat behaald hebt. Geen nood; misschien weet je op dit moment nog niet wat je eigenlijk wilt bereiken….Wat je wel weet, is dat je deze situatie, waarin je je nu verkeert, niet meer wilt… Wat je dan wel wil, is misschien nog niet helder, maar geloof me; tot dat inzicht kom je middels mijn methode gauw genoeg!
Daar heb je echter wel bepaalde eigenschappen voor nodig; de belangrijkste is motivatie. Als jij gemotiveerd bent om je situatie te verbeteren dan gaat het je lukken! Ben je echter ook gemotiveerd om in jezelf te investeren (zowel in tijd, energie en geld) om jezelf een beter leven te gunnen?!
Kun je hier “ja” op antwoorden, dan kan en wil ik je graag helpen!