Gun het jezelf om tot rust & inzichten te komen
in het prachtige, groene Heuvelland,
die leiden tot de juiste stappen in je leven!
Hoe zou het voor je zijn om letterlijk afstand te nemen van de situatie waarin je zit?
Verlang je naar rust & ontspanning waarin het 5 dagen alleen om jou gaat, zonder je hierover schuldig of egoïstisch te hoeven voelen?

"In de vertraging, zit de versnelling..."

Trek nu aan de noodrem van de sneltrein waarin je zit, en zet jezelf voor 5 dagen op de eerste plek!
Kom in een inspirerende, rustgevende & veilige omgeving tot inzichten & antwoorden waardoor je weer richting krijgt en verder kunt! We vinden het vaak moeilijk om voor onszelf iets te doen wat we eigenlijk nodig hebben, terwijl de mensen om je heen je dit wel gunnen...

Wat is jouw verhaal? Zit je in een situatie en weet je eventjes niet hoe je verder moet? Voel je dat je opgebrand raakt of ben je misschien al burn-out? Zijn er relatieproblemen, zitten angsten of belemmerende overtuigingen je in de weg? Heb je moeite om je privésituatie te combineren met je werkzame leven? Kom je niet meer aan jezelf toe? Of worstel je met loopbaanvraagstukken, werk of met je bedrijf?
Wie je bent heeft invloed op alle levensgebieden en in alle rollen in je leven vervult. Maar als je het eventjes niet meer weet helpt het om hiervoor letterlijk afstand te nemen en jouw situatie vanuit een andere omgeving & perspectief te bekijken. Middels een op maat gemaakt programma, krijg je door dit 1-op-1 traject persoonlijke begeleiding en ondersteuning om zaken te verhelderen én tegelijkertijd de rust te ervaren die je nodig hebt.

Wat is jouw verhaal; laat me gerust weten wat ik voor je kan betekenen en we plannen een vrijblijvend gesprek of dit traject passend is voor jouw situatie.
Nieuw: het is nu ook mogelijk om de InBalance Retreat in een weekend te doen (vrij-ma)

"Deze retreat was zo waardevol voor mij, dit was meer waard dan ik ervoor heb betaald"! Monique, 37 jaar.

Investeren in jezelf is ook een groot cadeau voor anderen!

Wat ga je ervaren en wat kun je verwachten:
In deze dagen kom je tot jezelf, in de breedste zin van het woord. In de vertraging zit de versnelling. Je zal rust en balans ervaren, onder begeleiding van mijzelf en andere professionals die zullen bijdragen aan jouw life-changing ervaring. De waarde zit in het feit dat je in een compleet andere omgeving wordt ondergedompeld, waardoor je letterlijk anders kijkt naar jouw persoonlijke situatie. De combinatie van mijn begeleiding en ondersteuning, maakt dat je tot mooie resultaten komt.

Na aanmelding wordt het dagprogramma speciaal voor jou samengesteld; ik houd namelijk rekening met jouw wensen, behoeften en hulpvraag; deze breng ik eerst in kaart om maatwerk voor jou te leveren :) Dit gebeurt in het voortraject door middel van een vragenlijst, intakesessie en Green Balance Wijzer ©, die door mij is ontwikkeld. Hierdoor krijgen we goed inzicht in je persoonlijke situatie en dit dient als basis voor het Plan van Aanpak. Intussen kunnen we de InBalance Retreat midweek inplannen en kun je hier al naar uitkijken :)

Omdat ik het erg belangrijk vind dat je de inzichten en resultaten van de sessies in praktijk brengt en dat deze daadwerkelijk verandering teweeg brengen in jouw situatie, hebben we na deze midweek (of lang weekend) in de 3 maanden erna nog regelmatig contact, zodat je een langdurig resultaat zult ervaren!

Resultaten:


- Je bent tot rust gekomen, je hebt namelijk als een roosje geslapen!
- Je voelt je ontspannen omdat er nu eens voor jou is gezorgd.
- Je hebt inzichten & antwoorden verkregen en hiermee richting & focus wat je wilt in je leven.
- Je hebt helder welke stappen je kunt ondernemen als je weer naar huis gaat.

Natuurlijk hoef je het daarna niet alleen te doen; ik ondersteun, begeleid en coach je gedurende het gehele traject : )

Nog even alles op een rijtje; Deze InBalance Retreat bestaat uit;