Sta je op een kruispunt in je leven of ben je ontevreden met hoe het gaat?!

Je weet dat er meer in je zit; het komt er echter niet uit...
Alsmaar doorgaan, terwijl je eigenlijk aan de noodrem wilt trekken...
Je bent overweldigd over keuzes die je moet maken en het wordt je soms allemaal te veel...
Worstel je met angsten, onzekerheden of het verleden...
Ben je klaar voor jouw toekomst...?!


Vaak is er iets ingrijpends voor nodig om stappen te ondernemen; soms is dit een pijnlijke gebeurtenis zoals een burn-out, verlies van je baan, scheiding of andere levensomstandigheden. Maar het kan ook zijn dat jouw dromen, verlangens en wensen zo sterk zijn dat jij hierin nu actie wil ondernemen, voordat het “te laat” is. De tijd gaat sneller dan we denken en deze krijgen we nooit meer terug! Gun jezelf het beste!.

Waarmee ik je vooruit help;
Jou balans te laten ervaren tussen je werk, privéleven en je eigen behoeften, zodat jij meer ontspannen & happy bent met jouw leven;

Energie te verkrijgen om alle ballen in de lucht te houden en tegelijkertijd meer rust in je leven te voelen, zodat jij ook weer eens tijd over hebt voor jezelf;

Ontdekken wie jij nu eigenlijk bent, waar je talenten & kwaliteiten liggen en waar je voor staat zodat je hier de keuzes op kunt baseren die bij jou passen en waar je blij van wordt!

Trouw te blijven aan je eigen natuur, waardoor je juist energie krijgt van de dingen die je doet, in plaats van dat het je energie kost;

Niet alleen maar voor anderen zorgen, maar ook tijd voor jezelf nemen (zonder schuldgevoel ;). Daar word je een gelukkiger mens van!

Antwoorden & inzichten te verkrijgen zodat je weet welke richting je op wilt gaan en je weer helderheid hebt over hetgeen je wilt in leven en werk;

Het juiste zelfvertrouwen, de moed & het lef te ontwikkelen om te gaan doen wat werkt voor jou en je blij maakt. Hierdoor groeit je zelfbeeld, ga je beter in je vel zitten en dit straalt ook uit naar je omgeving!


Wat maakt een traject zo waardevol;
In korte tijd HERKEN & ERKEN je jouw talenten en hetgeen je energie van krijgt en weet je waar je (groei) potentieel zit.

Je hebt tools, inzichten & antwoorden gekregen op de vraag welke RICHTING je uit wilt gaan en wat je tot dan toe heeft belemmerd hierin.

Je kent je kracht, je zwaktes en hoe deze om te buigen naar actie & transformatie; zowel in je WERK als in je PRIVÉLEVEN.

Last but not least; je bent beter in balans omdat je juist die keuzes maakt die goed voor jou zijn!

Kortom; een enorme stap in je persoonlijke ontwikkeling, een investering in JEZELF en hiermee ook zeer waardevol voor de mensen om je heen : )

Op dit moment ben je wellicht overweldigd; overzie je het niet, denk je dat er geen “oplossing” komt….maar geloof me; het komt goed! We gaan samen aan de slag waarbij ik je help, ondersteun, begeleid en coach met je vragen, onzekerheden, twijfels of als je een liefdevolle schop onder je kont nodig hebt ;)

Hoe ik je kan helpen;