Anja’s Green Balance Company
Ik ga voor Groen! Dit is niet alleen mijn lievelingskleur (als je me ziet, kun je er niet omheen...:), maar uit eigen ervaring weet ik dat de natuur inspireert en je op een andere wijze inzichten & antwoorden laat verkrijgen. Als Toegepast Psycholoog combineer ik mijn kennis en expertise met de krachtige werking die de natuur op ons heeft.

Als geboren Friezin voel ik mij helemaal thuis in Zuid-Limburg. Ik ben dus regelmatig wandelend te vinden in de mooie omgeving waarin in woon; het liefst samen met mijn "mannen"; mijn man Frank en zoon Thom. Met mijn lieve cocker spaniël Saartje ben ik vaak te vinden in de Limburgse heuvels om nieuwe inspiratie op te doen. Eerlijk gezegd doe je mij daar meer plezier mee dan een middagje shoppen, al kan ik daar natuurlijk ook wel eens lekker van genieten (je bent vrouw of je bent het niet :)!
Mijn creatieve eigenschap kan ik goed kwijt in mijn aanpak, waardoor mijn trajecten maatwerk zijn. Daarnaast heb ik verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan en stel ik de randvoorwaarden om jouw beste resultaat te bereiken.


“Door mijn positiviteit & enthousiasme motiveer ik jou om het beste uit jezelf te halen


Ik ben dus pas tevreden als jij het bent!

Wat je verder nog van me moet weten;

- dat ik nuchter ben ingesteld en regelmatig het woordje "boerenverstand" gebruik
- daarnaast ook geloof in intuïtie en buikgevoel en opensta voor de mooie dingen die het leven ons te bieden heeft
- dat ik oprecht & integer ben, dus direct, open & doortastend in mijn benadering
- ik jou aan het denken wil zetten, zodat je tot inzichten komt die je verder helpen
- ik je motiveer om actie te ondernemen en je te helpen focussen op je resultaat
- dat ik meelevend ben en compassie heb, maar ik je niet "pamper"
- dat ik je compassie voor jezelf leer voelen en geen medelijden!

Als je nog iets wilt weten, schroom dan niet om me dit te vragen : )

Green Balance Company;


Green Balance staat voor de natuur; de natuur is helpend om inzichten en rust te verkrijgen welke we nodig hebben om resultaten (en balans) te krijgen. Daarbij is groen mijn lievelingskleur! En ik ben Weegschaal (ofwel “balans”) als sterrenbeeld. Het sterke en veelzeggende logo waarbij de cirkel staat voor focus en “stip op de horizon”; waar wil je naar toe? De 2 helften staan voor hersenhelften (de verwijzing naar de psychologie), maar ook voor balans. Deze cirkel wordt gescheiden EN tegelijkertijd verbonden door de boomstructuur, welke ook staat voor “richtingaanwijzer”. Ik help je de juiste richting op te gaan om de beste resultaten te bereiken. De kleuren groen representeren de natuur en licht groen overheerst hier het donker; dit wijst op de positieve transformatie. Dit in combinatie met de sterke letters die de bedrijfsnaam vormen, maakt dit een krachtig en veelzeggend logo waar ik trots op ben!

Wat de natuur mij gebracht heeft;


Meer dan eens heeft de natuur mij antwoorden gegeven waar ik naar op zoek was. Hier was ik mijzelf in eerste instantie niet van bewust. Tijdens mijn wandelingen kon ik goed nadenken en tegelijkertijd afstand nemen van kwesties en zag door ‘toevalligheden” onderweg, zaken in een ander perspectief. Maar vooral gedurende de rustmomenten kon ik voelen wat ik écht wilde. Zonder mij hiervan bewust te zijn kreeg ik de antwoorden waar ik naar op zoek was. Dit ging geleidelijk, maar wist wel welke richting ik op moest gaan. Dit gevoel wil ik anderen ook laten ervaren en met behulp van de natuur je eigen pad te ontdekken. Door ons moderne leven zijn we ver van de natuur af komen te staan, soms letterlijk. Mensen in de steden komen steeds minder in aanraking met de natuur. Soms is het nodig om weer eventjes terug te gaan naar “je eigen natuur” om te reflecteren en in alle rust tot inzichten te komen waarmee je eindelijk je eigen richting op kunt gaan :)