"Kom in beweging om het beste uit jezelf te halen"

Als ondernemende vrouw deal je met het leven en de verschillende rollen die je hebt. De grootste uitdaging is hierin een goede balans te vinden en tegelijkertijd trouw te blijven aan je eigen natuur…!


"Het is de Westerse vrouw die de wereld kan veranderen"

Dalai Lama

Je hebt zoveel in je mars, je wilt het en je bent gedreven om succesvol & gelukkig te zijn. Maar… soms lukt het niet…en daarbij; hoe realistisch is het om (altijd) Superwoman te zijn…;)
We proberen ons leven zo goed mogelijk te managen; met passie je werk doen en combineren met gezin en een leuk sociaal leven. Daarnaast wil je graag ook tijd voor jezelf, eventjes me-time inplannen, maar helaas schiet dat er vaak bij in…

Bij anderen lijkt het zo makkelijk te gaan, maar bij jou stroomt het niet zo lekker…Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit…

Wil jij meer energie om je leven beter te managen?!

Kun jij wel wat meer lef, durf & zelfvertrouwen gebruiken om beter keuzes te kunnen maken?!

Ken je jezelf goed genoeg en zet je hierdoor je talenten optimaal in waardoor alles natuurlijker gaat, makkelijker voor je wordt…?!

Weet jij waar je echt blij van wordt…?!

Gun jezelf de beste versie van jezelf, zodat alles beter gaat stromen! En het mooiste is; je hoeft het niet alleen te doen : )!

Heel graag nodig ik je uit om jouw verhaal te delen en er samen mee aan de slag te gaan; je hoeft het niet alleen te doen: )!!!"
Liefs, AnjaJa, ik wil de Energiemeter ontvangen: )!
Ervaringen met coaching trajecten

 • Kim, 37 jaar
  "Een wandelsessie bevat diverse elementen: een mooie doordachte opbouw. De krachten van Anja en de natuur weet ze mooi te verbinden tot maatwerk. Zeer waardevolle wandeling! Zou zeggen laat je verrassen en ga het zelf ervaren!"
  Kim, 37 jaar
 • Marion, 56 jaar
  "Ik zou Green Balance Company zeker aanbevelen; Anja’s openheid en duidelijkheid sprak me aan. Ze heeft een goed luisterend oor en de natuur en het buiten zijn is erg prettig. Om hetgeen in de sessie toe te passen, krijg je na afloop een passende en praktische huiswerkopdracht mee. Als het voor mij werkt, werkt het ook voor een ander!"  
  Marion, 56 jaar
 • H.V, 35 jaar
  “Ik heb zeer goede ervaringen met Green Balance Company. Dit vanwege de persoonlijke aanpak en de rust die de bosrijke omgeving voor invloed heeft op de sessies. Je wordt tijdens de sessies op een prettige manier aan het denken gezet en wordt je een spiegel voorgehouden. De opdrachten tijdens de sessies dragen hier ook aan bij. Gezien ik zelf niet zo van het zweverige ben was deze manier van therapie echt super. ”
  H.V, 35 jaar
 • B.S, 36 jaar
  “Goede persoonlijke begeleiding, ruimte voor eigen inbreng, eerlijke feedback en heldere reflecties. Het is erg prettig om tijdens het wandelen te praten. Je leert intussen diverse zaken, waaronder het belang van rustmomenten nemen in de dagelijkse drukte, het herkennen dat de natuur gewoon ‘is’, en de kernzaak, jezelf begrijpen en compassie hebben.”
  B.S, 36 jaar
KVK 61374628 | BTW NL157807496B02 | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Contact