"Natuurlijk het beste voor jezelf!"

Als "De Groene Psycholoog" combineer ik mijn kennis en expertise met de kracht van de natuur. Zet de juiste stappen om het beste uit jezelf te halen!
Laat mij je hierbij ondersteunen & begeleiden zodat je gaat DOEN wat écht bij je past en je blij maakt! Hierdoor ben je beter in balans; dit is een investering in jezelf EN ook waardevol voor de mensen om je heen : )

Liefs, Anja


Wat zeggen cliënten;

 • Kim, 37 jaar
  "Een wandelsessie bevat diverse elementen: een mooie doordachte opbouw. De krachten van Anja en de natuur weet ze mooi te verbinden tot maatwerk. Zeer waardevolle wandeling! Zou zeggen laat je verrassen en ga het zelf ervaren!"
  Kim, 37 jaar
 • Marion, 56 jaar
  "Ik zou Green Balance Company zeker aanbevelen; Anja’s openheid en duidelijkheid sprak me aan. Ze heeft een goed luisterend oor en de natuur en het buiten zijn is erg prettig. Om hetgeen in de sessie toe te passen, krijg je na afloop een passende en praktische huiswerkopdracht mee. Als het voor mij werkt, werkt het ook voor een ander!"  
  Marion, 56 jaar
 • H.V, 35 jaar
  “Ik heb zeer goede ervaringen met Green Balance Company. Dit vanwege de persoonlijke aanpak en de rust die de bosrijke omgeving voor invloed heeft op de sessies. Je wordt tijdens de sessies op een prettige manier aan het denken gezet en wordt je een spiegel voorgehouden. De opdrachten tijdens de sessies dragen hier ook aan bij. Gezien ik zelf niet zo van het zweverige ben was deze manier van therapie echt super. ”
  H.V, 35 jaar
 • B.S, 36 jaar
  “Goede persoonlijke begeleiding, ruimte voor eigen inbreng, eerlijke feedback en heldere reflecties. Het is erg prettig om tijdens het wandelen te praten. Je leert intussen diverse zaken, waaronder het belang van rustmomenten nemen in de dagelijkse drukte, het herkennen dat de natuur gewoon ‘is’, en de kernzaak, jezelf begrijpen en compassie hebben.”
  B.S, 36 jaar
2 september 2019

Nieuwe voornemens

Gelukkig Nieuwjaar! Ja, het voelt vandaag voor mij een beetje als Nieuwjaarsdag. Mijn zoon is vandaag begonnen aan zijn 2e leerjaar op de middelbare school in […]
14 augustus 2019

Je intuïtie als kompas

Gisteren had ik een lekkere leesdag; oude magazines doorbladeren en inspiratie opdoen. Nou; dat is aardig gelukt! In een Happinez uit 2012 (!) kwam ik een […]
1 augustus 2019

Schuld of schaamte

Met name vrouwen gaan gebukt onder schuldgevoelens; voornamelijk schuldgevoelens over het gevoel je kind te kort doen als je werkende moeder bent, staat op nummer 1. Werkende moeders […]